Profu’ de mate (teaser)

Viața mea ar putea fi descrisă de cele mai multe ori într-un singur cuvânt: educație. Să vă fac o mică demonstrație:

Lucrez în educație de 9 ani, sunt educator, învățător și formator. În timpul liber citesc cărți despre educație, vizionez filmulețe TEDed, descopăr proiecte, pregătesc material didactic și imi fac liste depre noile cărți pe care vreau să le adaug în Wishlist. Când nu sunt la școală și nu fac nimic din toate astea, mă implic în ONG-ul „Inițiativă în educație”, în care desfășurăm proiecte și acțiuni care să sprijine educația. De cele mai multe ori lucrez noaptea tărziu și dimineața devreme pentru astfel de proiecte și deși epuizată de multe ori, cănd văd ceva prea fain în acest domeniu nu pot zice nu și mai accept o nouă implicare.

În micile pauze de timp reușesc să mă vad cu familia și prietenii și vorbim despre de toate ,inclusiv educație. Iar articolul de azi este o mică povestioară pe care o dau din casă. 🙂

Se făcea ca eram în vizită la părinții mei, împreună cu fratele meu și soția sa. Îi mai cert uneori că nu vin la toate evenimentele noastre inEDU, dar e firesc, de multe ori ei știu deja ce se va întămpla încă dinainte de a lansa evenimentul pe facebook. Le povesteam despre tema aceastei ediții „Educația în adolescență” și fiecare venea în completare cu povești proprii și personale: despre cum a fost perioada pentru ei, despre ce văd acum din perspectivă de adult, despre ce proiecte am vrea să demarăm și intrând dintr-o poveste în alta, fratele meu ne-a zis despre profu’ lui de mate.

După ce și-a terminat povestea i-am zis „Astea sunt exact acel gen de povești care merită ascultate la Serile inEDU.  L-am invitat să ne fie alături în această ediție. Nu îi place să povestească povești personale necunoscuților, nu îi prea place să vorbească în public, nu îi place să fie în centrul atenției… și totuși după câteva zile presărate de rugăminți… a acceptat să ne fie invitat la Serile inEDU.

Povestea profului de mate o va spune el, marți de la ora 18:30 la Incuboxx în ultima ediție a Serilor inEDU din acest an.

Iar dacă v-a plăcut acest teaser, vă asigur că povestea va fi mult mai interesantă.

Dacă vrei să participi la seara Initiativa in Educatie, te rugăm să completezi acest formular de înscrieri: https://goo.gl/forms/VKDJ11komkGrPxfu1

Detalii event:
https://www.facebook.com/events/138282576652497/

PS: Dacă îmi va da voie, voi publica povestea după eveniment. 🙂

screen-shot-2016-11-25-at-16-44-19

 

Lasă un comentariu